Presentada la gira de l’espectacle ‘Foot-ball’ que farà parada a Olot pel Festival Sismògraf

Què tenen en comú el futbol i la dansa? La companyia del ballarí i coreògraf Cesc Gelabert demostra que molt en el seu espectacle anomenat “Foot-ball“. Un projecte que surt del TNC i a partir del 27 de febrer gira per diversos punts de la geografia catalana, inclòs Olot. Aquí es podrà veure en el marc del festival Sismògraf.


Diu el tòpic que la dansa és per a exquisits i el futbol, per a ignorants. El projecte Foot-Ball ignora del tot aquest apriorisme i pretén atraure públic nou i popularitzar-la. El ballarí Cesc Gelabert, soci del Barça des dels 4 anys, i gran aficionat al futbol ha estat dos anys estudiant amb detall els moviments del jugadors en l’època de Tito Vilanova. I ara interpreten tot ballant algunes de les millors jugades. Cesc Gelabert i els seu equip de ballarins saltaran a la gespa de set equipaments municipals.

 

Notícies relacionades:
– El Festival Sismògraf vol unir els conceptes de dansa i benestar en l’edició d’aquest 2016
– El Sismògraf comptarà amb diversos espectacles, les rèpliques, que ambientaran Olot a la prèvia i després del festival