Santi Castillejo és el nou entrenador de la Unió Esportiva Olot

L’ex tècnic del Reus, el Nàstic i el Llagostera és l’escollit per subtituir Rodri a la banqueta olotina. Castillejo, experimentat en la categoria, serà l’encarregat de redreçar el rumb de l’equip, amb l’objectiu de mantenir la Segona B. Serà presentat demà  a les 10h al Bar ATN de l’estadi municipal. 

castillejoExperiència. Això és el que ha buscat la Unió Esportiva Olot alhora de trobar-li un substitut a Rodri. Ahir al vespre, el de Sant Feliu de Llobregat va ser destituit pels mals resultats de l’equip, i 24 hores després, el club garrotxí ha anunciat que el navarrès Santi Castillejo serà qui agafarà les regnes de l’equip.

La permanència és l’únic objectiu de l’Olot d’aquí a final de curs. I Castillejo, amb experiència a Segona B amb Reus i Nàstic i amb el Llagostera a la Liga Adelante, ha estat l’escollit per intentar salvar l’equip.

El nou tècnic debutarà diumenge a les 12 del migdia a l’estadi davant l’Atlètic Balears, amb una afició a favor que ja s’està movent per donar suport a l’equip amb la creació d’una fan zone i amb la intenció de transformar el municipal en un fortí i ajudar l’equip.

Santi Castillejo, que serà presentat demà  a les 10h al Bar ATN de l’estadi municipal,  agafa el primer equip en la darrera posició de la taula, empatat a punts amb Atlètic Llevant i Llosetí. Els jugadors acumulen una ratxa d’onze jornades consecutives sense conèixer la victòria i l’Olot està a dos punts de la permanència.