El nou entrenador de l’Olot Santi Castillejo pretén millorar la psicologia dels seus jugadors

Vint-i-quatre hores després de la destitució de Rodri, l’Olot va anunciar el seu nou entrenador: Santi Castillejo, amb experiència al Reus, Nàstic i Llagostera. Aquest matí ha estat presentat per la junta directiva i ja ha dirigit el seu primer entrenament.

La Unió Esportiva Olot necessitava un revulsiu per tallar en sec la mala ratxa de resultats, i aquesta figura ja té nom i cognom: és Santi Castillejo, l’entrenador encarregat de substituir Rodri fins a final de temporada. Ara només falta aconseguir el propòsit del canvi; de moment, Castillejo arriba amb ganes de superar aquest repte i considera que les seves credencials s’adapten amb la situació de l’equip: afirma que és “pràctic” i que sap reconèixer les habilitats de cada un dels components de la seva plantilla.

Castillejo ja ha dirigit el primer entrenament amb la Unió Esportiva Olot, i opina que els seus futbolistes tenen qualitat suficient com per revertir la situació. Malgrat això, afirma que haurà de treballar l’aspecte psicològic perquè els jugadors creguin en les seves possibilitats.

Castillejo firma fins a final de temporada amb la Unió Esportiva Olot; considera que en aquests moments el més important és la permanència i no la durada del seu contracte. L’entrenador arriba sol i manté l’equip tècnic que hereta de Rodri; d’altra banda demana a l’afició que ompli l’Estadi Municipal diumenge contra l’Atlètic Balears, i que tots els implicats s’uneixin per guanyar els punts necessaris per aconseguir la permanència a la Segona B.

 

Notícies relacionades:
– Santi Castillejo és el nou entrenador de la Unió Esportiva Olot
– Antonio Rodríguez, ‘Rodri’, deixa de ser l’entrenador de la Unió Esportiva Olot
– La Unió Esportiva Olot perd a Sabadell (3-0), se situa cuer i Rodri té molts números de ser acomiadat com a tècnic