Uns 300 joves garrotxins assisteixen a la representació de ‘Canvi de Marxa’ de la Fundació Mutual Conductors

Aquest matí, 300 joves d’Olot han assistit a la representació de l’espectacle Canvi de Marxa. Aquesta és una activitat que té per objectiu conscienciar –los de les causes i conseqüències dels accidents de trànsit.


L’activitat educativa Canvi de Marxa s’ha dut a terme aquest matí al Teatre Principal d’Olot davant d’uns 300 estudiants de la ciutat. L’objectiu principal d’aquest espectacle, que està impulsat per la fundació Mutual de Conductors, amb el suport del Servei Català de Transit, és el de conscienciar els joves d’entre 14 i 18 anys de les causes i conseqüències dels accidents de transit.

L’espectacle comença amb una representació fictícia d’una conversa entre dues germanes, una de les quals acaba de presenciar un accident. A partir d’aquí, durant el relat, s’intercalen vídeos informatius i colpidors testimonis reals d’un policia, un bomber, un membre del Sistema d’Emergències Mèdiques i també de persones i familiars que han patit accidents.

Aquesta no és la primera vegada que el Canvi de Marxa s’ha representat a Olot. Ja s’havia fet en dues ocasions anteriorment. El projecte es va posar en marxa l’any 2007 i actualment la Mutual de Conductors du a terme una mitjana de 40 representacions anuals a tot Catalunya.