Esquerra Olot proposa la creació del síndic del ciutadà per garantir el compliment de la llei de transparència a l’Ajuntament

Junts per Olot, el grup municipal d’Esquerra, proposa la creació del síndic del ciutadà. Aquesta figura hauria d’ajudar a complir amb la transparència i el bon govern del consistori olotí. La mesura va ser plantejada en el darrer ple municipal, que va aprovar el Codi de Bon Govern per unanimitat, un compromís dels diferents grups per canviar la relació entre l’Ajuntament i els ciutadans. Esquerra vol que la resta de grups municipals discuteixin sobre la creació d’aquest síndic, que hauria d’esdevenir un interlocutor entre els olotins i el consistori, i que garanteixi l’aplicació de la llei de transparència.


Notícies relacionades:
– ERC demanarà que Olot celebri l’Any Ramon Casas en motiu del 150è aniversari del seu naixement

x