Les franquícies de Vitaldent es querellaran contra el franquiciador per danys i perjudicis

Les franquícies de Vitaldent es querellaran per defensar els seus interessos contra el franquiciador. Reclamaran danys i perjudicis causats a les seves empreses i el restabliment de la marca. En cas de la clínica olotina, si la marca no es restablís, com a negoci independent que és, podria seguir endavant amb un altre nom.


Les franquícies de la marca Vitaldent, que han vist afectada la seva imatge per l’empresonament del propietari de la marca per presumpte blanqueig de capital, es querellaran per defensar els seus interessos. Ho faran reclamant danys i perjudicis i també demanaran el restabliment de la marca.

La notícia ha perjudicat la imatge de les franquícies, però des de Vitaldent Olot es ressalta que aquestes són empreses privades vinculades a la marca per acords comercials però sense cap altre vincle.

La clínica olotina des desmenteix que fossin les franquícies les que feien els pagaments irregulars. I també nega que es treballi amb marques de baixa qualitat i defensa la feina dels seus odontòlegs, que són col·legiats.

Aquesta és la única franquícia de Vitaldent que hi ha a la Garrotxa i ja fa deu anys que funciona. Arran de l’anunci de la detenció dels directius, ha rebut el suport dels pacients  habituals que acudeixen a la clínica amb tranquil·litat.

x