Queden molt poques places per inscriure’s a la Trailwalker dos mesos abans de la seva sortida d’Olot

La sisena OXFAM Intermón Trailwalker de Girona està a punt de tancar les inscripcions. El límit marcat per la organització és de 425 equips, i en aquests moments ja es superen els 400 grups dos mesos abans de l’esdeveniment. Aquesta xifra ja supera els equips participants l’any passat, que era de 376 combinats. La prova serà el proper 16 i 17 d’abril, i recorrerà la via verda del carrilet. Per a poder-la fer, s’han de recaptar 1.500 euros per equip que aniran destinats a l’obra social de la ONG per garantir aigua potable arreu del món.


Notícies relacionades:
– Dos equips del Consorci d’Acció Social opten a un concurs de Vies Verdes per a poder participar a la Trailwalker d’Olot

Deixa un comentari