Queden pocs dies per presentar-se als premis Ciutat d’Olot de literatura

S’apropa la finalització del termini per presentar-se als Premis Literaris Ciutat d’Olot. El proper 1 de març és l’últim dia per entregar les obres en qualsevol de les tres categories: les de prosa narrativa, novel·la juvenil i haikus. El veredicte dels premis es donarà a conèixer el dissabte 11 de juny, en un acte al Museu dels Sants d’Olot. Recordem que als Premis s’entreguen 10.000 euros a la guanyadora de la categoria de Prosa Narrativa, mentre que per la novel·la juvenil es donen 4.500 euros i 2.000 pel recull premiat d’haikus, a més de la publicació editorial de les obres. Cal destacar que aquest 2016 es compleixen 50 anys dels Premis Ciutat d’Olot.


Notícies relacionades:
– S’obre la convocatòria dels premis Ciutat d’Olot 2016

Deixa un comentari