La Cursa de la Moixina afegeix les categories de parella masculina i femenina, a més de la mixta que ja existia

Un any més, coincidint amb la Fira de Primavera, el dia 1 de maig es celebrarà la Cursa de la Moixina. Aquesta serà la 4a edició de l’esdeveniment que enguany amplia les categories i destinarà els beneficis a marcar de forma permanent el recorregut de la cursa.

A partir del dimarts 1 de març s’obren les inscripcions per a la quarta edició de la Cursa de la Moixina, que es celebrarà una vegada més el dia 1 de maig, coincidint amb la Fira de Primavera. Enguany l’activitat, que es pot fer corrent o caminant, inclou dues noves categories. Si fins ara es podrien inscriure persones a nivell individual i parelles mixtes, aquest 2016 la cursa afegeix les categories de parella masculina i femenina.

Com ja es va fer l’any passat, enguany els beneficis es destinaran a marcar de forma permanent el recorregut perquè es pugui gaudir durant tot l’any. L’any passat, es va aconseguir la meitat dels diners necessaris per a dur a terme aquesta acció, tal com ha explicat Marià Clavell, de l’empresa organitzadora Linkinesis.

Es tracta d’un recorregut de 10 quilòmetres que passa per punts característics de la Garrotxa i Olot, com són els aiguamolls de la Moixina, la Fageda d’en Jordà o el Turó de Pujou. Les inscripcions, que estan limitades a 400 participants, s’obriran a partir del dia 1 de març a la pàgina web de la cursa i es podran fer a un preu reduït durant el primer mes. Un any més, juntament amb el Consell Esportiu de la Garrotxa, també s’organitza una mini-cursa de la Moixina per a tots els nens i nenes nascuts entre el 2003 i el 2012.

 

Notícies relacionades:
– Joan Comas, del Besalú Cross, s’imposa a la 3a edició de la Cursa de la Moixina
– La cursa ciclista ‘The Pirinexus 360 Challenge’ passa per Olot aquest cap de setmana que també es farà la Cursa de la Moixina
– Els beneficis de la tercera edició de la Cursa de la Moixina es destinaran a marcar permanentment el recorregut