Núria Graham i Cala Vento enceten els concerts del festival de música de butxaca ElMini

El festival de música de butxaca ElMini va començar ahir al vespre a la sala El Torín amb dos concerts inclosos en la Roda Musical, amb més de 200 espectadors: els de Núria Graham i Cala Vento. Va ser un potent tret de sortida per a un festival que s’allargarà durant tot aquest cap de setmana i el que ve.

Núria Graham, amb només 19 anys, porta ja a la seva esquena una trajectòria de 3 en escenaris i festivals de referència. La vigatana va començar a Vic, tocant a la Jazz Cava, i presentant l’EP ‘First Tracks’, les seves primeres pistes. L’any passat, va publicar el seu primer disc, ‘Bird Eyes’, on Graham mostra la seva evolució com a música. Canta, toca la guitarra, els teclats, experimenta per anar, poc a poc, definint el seu estil.

El pop de Graham va fascinar. La seva veu lleugera, envoltada de moments instrumentals potents, moments que evoquen tot tipus de paisatges i registres variats que només ella aconsegueix ajuntar en un sol tema, li serveixen de fonament per a una trajectòria que ja compta amb una bona base per construir quelcom potent en el futur.

Abans de Graham va tocar el grup empordanès Cala Vento, que va ajudar a fer boca amb el seu potent rock indie. Aquests dos concerts van ser el tret de sortida d’ElMini, que, durant tot aquest cap de setmana i el que ve, portarà a Olot música de qualitat de diversos estils en el seu característic format ‘de butxaca’.

 

Notícies relacionades:
– Canvi d’ubicació dels concerts del Fil Musical de El Mini i l’Olotx2
– ElMini arrenca el festival penjant el cartell d’entrades exhaurides en alguns espectacles
– Albert Pla, David Carabén i Núria Graham són els caps de cartell de la 6a edició del Festival El Mini

x