Canvi d’ubicació dels concerts del Fil Musical de El Mini i l’Olotx2

En motiu de les previsions de pluja per dissabte, el Festival el Mini ha decidit canviar les ubicacions del fil musical que es farà per la tarda coincidint també amb les activitats de l’Olotx2. D’aquesta manera, tots els concerts seran a cobert. Les noves localitzacions son el Casino Olotí, Can Trincheria, l’Hospici, la Biblioteca Marià Vayreda, la Plaça del Mig i les voltes de la Plaça Clarà.

En motiu del festival El Mini i l’Olotx2 també hi haurà activitats infantils. Per una banda el dissabte al matí es faran tres cessions, a 2/4 d’11, 2/4 de 12 i 2/4 d’1 de l’espectacle Bitels per a Nadons. Les representacions es faran al teatre principal i està recomanat per a infants de 6 mesos fins a tres anys. Per altra banda, a les 11 del matí, a la Biblioteca Marià Vayreda és farà un espectacle i taller d’ombres on els més menuts podran construir siluetes.

Finalment, en motiu d’aquests esdeveniments, els Museus d’Olot han organitzat una jornada de portes obertes i visites guiades. Així es podran visitar gratuïtament, tant el dissabte com el diumenge, el Museu de  la Garrotxa, el Museu dels Volcans i el Museu dels Sants en el seu horari habitual. Les visites guiades es faran el dissabte a les 12 del migdia al Museu de la Garrotxa i el diumenge, també a les 12 del migdia, al Museu dels Sants. De visites guiades també se’n farà una per l’eixample Malagrida titulada ‘Quin és l’estat ambiental dels nostres arbres singulars?’. La sortida d’aquesta activitat serà de la Plaça Vayreda a les 10 del matí del diumenge.

 

Notícies relacionades:
– Núria Graham i Cala Vento enceten els concerts del festival de música de butxaca ElMini