La Garrotxa es prepara per l’Olotx2 amb una ocupació que ratlla el 100% a la ciutat

La Garrotxa es prepara per l’inici de l’Olotx2 amb una ocupació turística que a hores d’ara ja ratlla el 100% a Olot, amb places exhaurides en alguns dels restaurants participants.  Coincidint amb la celebració a de l’Olotx2, els Museus d’Olot han preparat diverses activitats gratuïtes. Dissabte i diumenge, el Museu de la Garrotxa, el dels Volcans i el dels Sants faran jornada de portes obertes en el seu horari habitual. D’altra banda, s’han organitzat tres visites guiades que tindran lloc entre dissabte i diumenge: Al Museu de la Garrotxa serà demà a les 12 del migdia. La visita guiada anomenada “Quin és l’estat ambiental dels nostres arbres singulars?” tindrà lloc diumenge a les 10 del matí. La sortida serà des de la Plaça Vayreda per recorrer l’eixample Malagrida. La visita guiada al Museu dels Sants serà també diumenge a les 12 del migdia.


Notícies relacionades:
– Canvi d’ubicació dels concerts del Fil Musical de El Mini i l’Olotx2
– La tercera edició de l’Olotx2 ha suposat un impacte econòmic de 352.000 euros a la ciutat

x