La UE Olot encara amb motivació la primera final de Castillejo contra l’Atlètic Balears

L’Atlètic Balears, vuitè a la taula del grup 3 de segona B, és el rival de la Unió Esportiva Olot en el partit d’aquest diumenge al migdia. El debut de Santi Castillejo a la banqueta garrotxina, per tant, no serà fàcil. Els illencs són un equip consistent, però el revulsiu que suposa el canvi de tècnic i la motivació de jugar al Municipal, hauran de servir per guanyar-los.

El partit d’aquest diumenge és, per a la Unió Esportiva Olot, una nova final. L’Atlètic Balears és un equip fet per estar a dalt, i per determinades circumstàncies, es troba a la part mitjana de la taula. És un equip potent, però als jugadors i a l’entrenador garrotxins no els ha de condicionar. A més, jugar a casa ha de ser un al·licient. Un Estadi Municipal ple ajudaria molt a l’equip a sentir-se recolzat per capgirar la situació.

Aquest és l’aspecte psicològic que ha estat treballant Castillejo durant la setmana: intentar que els jugadors tornin a creure en ells mateixos per aconseguir millorar de cares a porteria i ser més directes per poder marcar i aconseguir resultats positius. En l’àmbit tècnic, els canvis no podran ser revolucionaris. Castillejo comptarà amb 18 jugadors diumenge, menys amb Sergio Ortiz i Èric Reverter, que seran baixa.

 

Notícies relacionades:
– El nou entrenador de l’Olot Santi Castillejo pretén millorar la psicologia dels seus jugadors
– Santi Castillejo és el nou entrenador de la Unió Esportiva Olot
– Antonio Rodríguez, ‘Rodri’, deixa de ser l’entrenador de la Unió Esportiva Olot
– La Unió Esportiva Olot perd a Sabadell (3-0), se situa cuer i Rodri té molts números de ser acomiadat com a tècnic

Deixa un comentari