El CPA Olot es proclama campió d’Espanya de Grups de Xou en un emocionant campionat a Vilanova i la Geltrú

Les patinadores de Ricard Planiol i Ester Fàbrega han aconseguit molt bones puntuacions, el CPA Girona també ha estat excel·lent i la diferència entre els dos favorits ha estat més petita que no pas al campionat de Catalunya. El duel entre tots dos ha estat preciós, en un campionat emès en directe per OLOT TELEVISIÓ i la Xarxa de Televisions Locals des del pavelló de Vilanova i la Geltrú. 


El duel entre CPA Olot i CPA Girona es fa cada vegada més interessant. Això sí, de moment, el resultat és el mateix: victòria de les olotines. I és que les patinadores de Ricard Planiol i Ester Fàbrega han executat el ‘Treu-me d’aquí’ millorant l’actuació del campionat de Catalunya, amb notes d’excel·lent, sense baixar del 9.5 i amb un màxim de 9.8.

Això sí, des del cos tècnic de l’equip s’ha aclarit que avui s’han comès encara massa errors, amb més intensitat però amb errades que hauran de polir de cara a l’Europeu.

El pavelló de Vilanova i la Geltrú s’ha tenyit de groc aquesta tarda, gràcies a la comitiva del CPA Olot, que ha demostrat que com a afició no té competidor i ha estat majoria a les graderies amb uns 200 assistents provinents de la Garrotxa. Després del CPA Olot, actuava el CPA Girona, màxim rival de les garrotxines aquesta temporada. I amb el ball ‘Mitjanit’, han captivat també al públic a través de la màgia, amb bona tècnica i amb unes puntuacions finals molt ajustades a les de les garrotxines. De fet, com que al pavelló no hi havia pantalla per calcular qui estava per davant de l’altra, l’emoció ha anat creixent a les graderies abans d’anunciar el podi.

Al final, amb el pavelló silenciat i amb tothom expectant, el CPA Olot s’ha proclamat campió d’Espanya de Grups de Xou, quan el jutge ho ha confirmat i ha fet esclatar d’eufòria a l’afició olotina.

Un campionat emocionant, frenètic i amb un duel gironí digne de veure. El podi l’ha completat un altre equip català, el Masnou, millorant també respecte als anteriors campionats. Aurora i Biqueira han estat quart i cinquè, i primers equips no catalans de la classificació. El campionat d’Espanya de Grups de Xou Gran, un nou títol per a les vitrines del CPA Olot, s’ha pogut seguir en directe des d’OLOT TELEVISIÓ, que ha dedicat un programa especial a l’esdeveniment juntament amb la Xarxa de Televisions Locals.

 

Notícies relacionades:
– El CPA Olot aconsegueix el seu segon repte de la temporada, el Campionat de Catalunya
– El CPA Olot revalida el títol al campionat gironí territorial i comença amb bon peu la temporada amb el ball ‘Treu-me d’aquí’

x