ElMini s’ha adreçat als més petits a través de l’espectacle ‘Bítels per a nadons’

Bítels per a nadons al Teatre Principal.

‘Bítels per a nadons’ és un espectacle que ha arribat avui a Olot de mà de la companyia La Petita Malumaluga que està de gira arreu de Catalunya i el món amb un èxit envejable. L’espectacle és per a petits de 0 a 3 anys, i els descobreix el món de la música a través de la dansa i l’adaptació de temes dels Beatles.


La companyia de música i dansa La Petita Malumaluga va representar al Teatre Principal d’Olot tres sessions de Bítels per a Nadons. Hi van assistir un centenar d’espectadors en cada representació. És un espectacle multidisciplinari que combina la música i la dansa i s’adapta als més petits. A la vegada, aprofita per fer un tribut als quatre de Liverpool.

La peculiaritat de l’espectacle és que els adults només hi podien assistir acompanyats d’un nadó, de 0 a 3 anys. Els més petits van ser els protagonistes de la representació, en un matí de dissabte que va permetre descobrir el món de la música i dels instruments, de forma perfectament adaptada a les seves necessitats.

 

Notícies relacionades:
– L’espectacle cap de cartell d’ElMini, ‘Guerra’, de Pla, Muguruza i Refree registra un ple absolut al Teatre Principal d’Olot
– Núria Graham i Cala Vento enceten els concerts del festival de música de butxaca ElMini

Deixa un comentari