Presenten la plataforma ‘Federalistes d’Esquerres’ a l’IMPO d’Olot

Aquest divendres es va presentar a Olot la plataforma ‘Federalistes d’Esquerres‘, una associació que pretén divulgar el federalisme com una idea dominant en la nostra societat. La presentació, a l‘IMPO, va anar a càrrec de Carme Valls-Llobet, vicepresidenta de l’associació, i Francesc Trilla, membre de la seva junta.


La seu de l’Institut Municipal de Promoció d’Olot ha acollit aquest divendres la presentació de la plataforma ‘Federalistes d’Esquerres’ a la capital garrotxina. La plataforma agrupa els simpatitzants que creuen en el federalisme com a forma d’organització política a nivell català, espanyol i europeu, ja que la seva base ideològica és el respecte a les singularitats i les diferències.

Partint de la base que el federalisme és més racional que altres opcions, la plataforma treballa per fer que les seves idees siguin més visibles en tots els àmbits. Ara s’està començant a rodar un documental sobre federalisme, dirigit per Albert Solé. És el clar exemple que la plataforma lluita per arribar a una majoria de la població amb iniciatives a través de diversos mitjans.

Deixa un comentari