David Carabén arrasa a l’Orfeó Popular Olotí en un concert memorable del festival ElMini

El concert més rellevant que ha tancat el dissabte d’ElMini ha estat a l’Orfeó. David Carabén, cantant de Mishima, s’ha presentat a Olot amb un format reduït, diferent a l’habitual amb el grup: només ha anat acompanyat d’un piano i una trompeta, que han estat els millors complements per a un concert que, pel seu format, s’ha celebrat en una ubicació ideal.

Alguns admiradors de David Carabén podien témer que el concert d’aquest dissabte al vespre a l’Orfeó Popular Olotí fes que el cantant de Mishima obviés els temes més cèlebres de la banda. No va ser així. El petit teatre va acollir un concert de format reduït, en una gira que Carabén fa per presentar el llibre que ha publicat per retre tribut i explicar les lletres del seu grup. I en el ‘bolo’ hi han cabut temes molt celebrats, però també d’altres menys habituals.

Aquest format també ha permès, per comprendre les influències de Carabén, poemes musicats de Joan Vinyoli o versions en català de Brassens o Randy Newman. Tot i el tipus de concert, més aviat reduït, el públic ha celebrat notablement el concert, i fins i tot els músics han hagut de fer un improvisat segon bis per tancar la seva actuació a Olot.

 

Notícies relacionades:
– ElMini s’ha adreçat als més petits a través de l’espectacle ‘Bítels per a nadons’
– L’espectacle cap de cartell d’ElMini, ‘Guerra’, de Pla, Muguruza i Refree registra un ple absolut al Teatre Principal d’Olot
– Núria Graham i Cala Vento enceten els concerts del festival de música de butxaca ElMini

x