La quarta edició de l’Olotx2 atreu visitants a la capital garrotxina tot i el mal temps

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la quarta edició de la iniciativa Olotx2, amb nombroses ofertes de 2×1 o semblants arreu de la ciutat. Malgrat que el temps no ha acompanyat durant tots dos dies, s’ha notat una certa afluència de gent que ha pogut gaudir dels encants de la capital garrotxina i els seus entorns.

Aquesta és una de les famílies que ha guanyat un cap de setmana a l’Olotx2. Les dues filles, l’Arantxa i l’Ainhoa, van fer un vídeo explicant per quin motiu volien visitar la capital garrotxina, i tot i que durant el cap de setmana ha plogut en certs moments, ho han pogut gaudir.

Els allotjaments de la comarca no han pogut tenir tota la feina que voldrien aquest cap de setmana de l’Olotx2: es van anul·lar algunes reserves per la previsió d’un temps molt més agitat del que ho ha estat realment.

Així com els hotels i altres allotjaments, els restaurants han lamentat que l’assistència de gent hagi estat, potser, menor a l’habitual, però insisteixen que convé donar un bon servei al client perquè vulgui tornar.

També s’han organitzat nombroses activitats, que havien de ser a l’aire lliure però per la previsió de pluja i neu s’han reubicat. Ha sigut el cas del Lax’n’xics, un espectacle dels Lax’N’Busto pensat per al públic familiar, que ha omplert de gom a gom la sala El Torín aquest diumenge al migdia.

Enguany, la iniciativa de l’Olotx2 ha celebrat la seva 4a edició, i aviat es començarà a pensar què fer durant l’any que ve. La intenció és reformular-lo lleugerament. Al final, tot i els inconvenients, l’Olotx2 ha tornat a atreure a milers de persones a la capital garrotxina, que juntament amb el seu entorn, ja està situada en el mapa com un punt d’atracció turística a Catalunya.

 

Notícies relacionades:
– La Garrotxa es prepara per l’Olotx2 amb una ocupació que ratlla el 100% a la ciutat
– Canvi d’ubicació dels concerts del Fil Musical de El Mini i l’Olotx2
– La tercera edició de l’Olotx2 ha suposat un impacte econòmic de 352.000 euros a la ciutat

x