La Unió Esportiva Olot empata davant de l’Atlètic Balears (1-1) en un debut de Santi Castillejo a la banqueta marcat pel mal estat del terreny de joc

La pluja que ha caigut sobre la gespa durant tot el cap de setmana ha malmès molt el terreny de joc, i el partit ha estat marcat per les imprecisions i el joc directe. Tot i així, l’Olot ha disposat d’ocasions clares per endur-se els tres punts. 


Tot i el mal estat de la gespa per la pluja, l’Olot sabia de la importància d’aconseguir un resultat positiu en el debut de Santi Castillejo a la banqueta. La gespa estava impracticable, especialment a la zona de la banda dreta per on atacava el conjunt garrotxí en la primera meitat, i aquest fet ha dificultat molt el joc dels dos equips.

A pilota aturada l’Olot ha creat molt perill, i Sana ha enviat un llançament al travesser a la sortida d’un servei de cantonada. Però ha estat l’equip balear qui s’ha avançat en el marcador, amb un xut enverinat de Xisco que ha superat Wilfred i ha fet pujar el primer al marcador.

Héctor Simón ha picat molt bé una falta directa però s’ha trobat amb l’encert del porter visitant. Poc després, l’àrbitre s’ha inventat una falta de Musa quan ja es quedava sol davant del porter, i l’equip garrotxí ha arribat al descans perdent per la mínima.

A la represa, la primera ha estat per l’equip mallorquí, que ha fet treballar Wilfred, però després el domini ha estat per a la Unió Esportiva Olot, i només el gran partit de Vicens sota pals ha evitat el gol olotí. L’estratègia ha seguit donant fruits i Valho, que ha comptat amb la confiança del nou entrenador, ha caçat un rebuig dins la petita i ha posat l’empat al marcador.

L’equip de Castillejo ho ha intentat fins al final, i en el temps afegit, Uri Santos ha tingut la més clara, però el terreny de joc li ha jugat una mala passada i ha acabat fallant. Precisament el mal estat de la gespa ha estat el tret diferencial del partit, i els dos entrenadors n’eren ben conscients. El proper partit de la UE Olot és a Paterna, davant del València Mestalla.

 

Notícies relacionades:
– La UE Olot encara amb motivació la primera final de Castillejo contra l’Atlètic Balears
– El nou entrenador de l’Olot Santi Castillejo pretén millorar la psicologia dels seus jugadors
– Santi Castillejo és el nou entrenador de la Unió Esportiva Olot
– La Unió Esportiva Olot perd a Sabadell (3-0), se situa cuer i Rodri té molts números de ser acomiadat com a tècnic

x