El menor atropellat el passat dijous al carrer Sant Rafel d’Olot ja ha estat donat d’alta

Ahir va ser donat d’alta a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa el menor que dijous va ser atropellat accidentalment al carrer Sant Rafel d’Olot per un camió de petites dimensions. Segons van relatar els testimonis, el menor s’havia dirigit distretament fins davant el vehicle. El conductor no va poder fer res per evitar l’envestida. En un primer moment, l’Ajuntament d’Olot va informar que la víctima havia resultat ferida lleu. Segons s’ha informat des de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, el menor va patir una fractura de tíbia com a conseqüència de l’accident, que va fer necessari el seu ingrés durant quatre dies al centre hospitalari. El menor ja és a casa, on haurà de seguir mantenint repòs.

Notícies relacionades:
– Dos menors han resultat ferits lleus en dos atropellaments produïts aquest dijous a Olot

x