250 alumnes de primària d’Olot s’impliquen en el projecte Viles Florides amb la plantació de parterres florals

250 alumnes de primària participen en una activitat organitzada per l’Ajuntament d’Olot per donar a conèixer i implicar els més petits en el projecte Viles Florides.

El passat mes de setembre, Olot va rebre el màxim guardó de Viles Florides, impulsat per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya. La ciutat va recollir la qualificació de 4 flors d’honors. Ara, l’Ajuntament d’Olot ha informat les entitats a través de la Xarxa de Barris de la possibilitat de participar del concurs Viles Florides. Un altre dels col·lectius amb els quals s’ha començat a treballar és amb els escolars. Dins l’oferta de recursos educatius que ofereix l’Institut Municipal d’Educació d’Olot, els centres han pogut sol·licitar l’activitat que aquests dies es porta a terme. Es dirigeix als alumnes de primària d’Olot. Comença amb una xerrada sobre el moviment Viles Florides i continua amb l’execució d’un parterre floral amb diverses tipologies de planta: arbust, planta vivaç i flor de temporada. Els alumnes de tercer de l’Escola del Morrot participen al projecte.

A banda de l’Escola del Morrot, quatre centres educatius més participen de la iniciativa, les escoles Cor de Maria, Malagrida, Sant Roc i el Volcà Bisaroques. L’activitat durarà fins a principis de març. 250 alumnes de primària participen d’aquesta iniciativa que, donada la bona resposta que està tenint, és previst que es torni a programar de cara al curs que vinent.

 

Notícies relacionades:
– Olot es converteix en el primer municipi català en aconseguir quatre flors d’honor com a ‘Vila Florida’

Deixa un comentari