El cap de setmana del 12 i 13 de març es celebrarà a Olot una nova edició de la Fira de l’Embotit

Els dies 12 i 13 de març a Olot es celebrarà una nova edició de la Fira de l’Embotit, que enguany tindrà el Formatge Manxego com a producte convidat i es faran tasts d’embotits provinents d’altres animals diferents al porc.

Fins a 70 parades d’alimentació ompliran el centre d’Olot els dies 12 i 13 de març en motiu de la Fira de l’Embotit, un esdeveniment que aposta pels productes d’elaboració pròpia i que aquest any tindrà el Formatge Manxec com a convidat.

L’objectiu de la Fira de l’Embotit es prestigiar aquest producte i el seu productor, i enguany també es vol fer descobrint-ne nous tipus. D’aquesta manera, es podran fer tastets d’embotits realitzats amb carns procedents d’altres animals diferents al porc.

Entre les activitats de la fira del 2016 destaquen la Granja d’animals, que es podrà visitar tant el dissabte com el diumenge, una demostració de cuina de la mà del col·lectiu Cuina Volcànica i un altra d’especejament del porc a càrrec de l’Associació de Placers del Mercat d’Olot i la celebració de la sisena edició del concurs d’embotits casolans, que és l’únic que es fa a Catalunya.

 

Notícies relacionades:
– L’organització de la Fira de l’Embotit registra plena participació a les activitats proposades malgrat els episodis de pluja
La Fira de l’Embotit atreu a olotins i visitants tot i la inestabilitat meteorològica
La Fira de l’Embotit crea una aplicació per a mòbils sobre productes garrotxins i un espai de tast de pa