Es posen a la venda les entrades pel Festival Sismògraf de dansa

A partir d’avui es posen a la venda les entrades per al Festival Sismògraf de dansa d’aquest 2016. El Sismògraf es celebrarà del 31 de març al 3 d’abril, amb més de 30 espectacles programats. Fins i tot es pot comprar un abonament amb un cost de 68 euros, que inclou totes les actuacions de pagament programades al Festival. Les localitats es poden adquirir al mateix web del Sismògraf, així com a les taquilles del Teatre Principal d’Olot i a la seu de l’Institut de Cultura, Can Trincheria.


Notícies relacionades:
– Presentada la gira de l’espectacle ‘Foot-ball’ que farà parada a Olot pel Festival Sismògraf
– El Festival Sismògraf vol unir els conceptes de dansa i benestar en l’edició d’aquest 2016
– El Sismògraf comptarà amb diversos espectacles, les rèpliques, que ambientaran Olot a la prèvia i després del festival

x