L’excoordinador de Turisme de la Vall d’en Bas retira la demanda contra l’Ajuntament per acomiadament improcedent

L’Ajuntament de la Vall d’en Bas ha informat que l’excoordinador de Turisme de la corporació ha retirat la demanda que havia interposat contra el consistori per acomiadament improcedent. L’extreballador  havia impugnat l’amortització del seu lloc de treball, que es va produir després que el grup municipal la Vall Plural va guanyar les passades eleccions municipals i va formar govern. Però el passat 25 de febrer l’advocat del demandant va sol·licitar a la jutgessa el desistiment del procediment i l’arxiu de les actuacions. L’Ajuntament de la Vall d’en Bas entén que amb aquesta actuació, l’extreballador ha acceptat el seu acomiadament, admet que estava fonamentat i era procedent, i queda conforme amb el motiu, fonamentat en els canvis en l’organització del consistori, segons ha explicat el propi Ajuntament.