El formador Victor Küppers parla sobre l’actitud crítica i el compromís social en una xerrada de Càritas a Olot

Càritas Garrotxa i l’Arxiprestat de l’Alt Fluvià han tornat a programar aquest any un cicle de conferències per apropar la seva visió del món a la ciutadania i millorar la formació dels seus voluntaris. Ahir va tenir lloc la segona xerrada d’aquest 2016, a càrrec de Victor Küppers, sobre l’actitud crítica i el compromís de la nostra societat.


El Casal Marià d’Olot es va omplir aquest dilluns per escoltar la conferència de Victor Küppers sobre ‘Actitud crítica i compromís social’. El formador va ser a la capital garrotxina convidat per Càritas Garrotxa, que juntament amb l’Arxiprestat de l’Alt Fluvià organitza de forma anual un cicle de conferències relacionades amb la seva visió de la societat. El conferenciant, Victor Küppers, és conegut per la seva faceta com a coach en diversos àmbits. En la xerrada d’Olot, Küppers buscava que els assistents canviessin la manera d’afrontar els seus problemes per viure de forma més feliç.

La setmana que ve Càritas Garrotxa adreçarà als seus voluntaris una conferència relacionada amb els seus valors cristians.