La pastisseria Ferrer prepara una mona artística sobre el món del circ que presentarà diumenge

En poc menys de quinze dies arriba la temporada de dolços típics de setmana santa, com el tortell o la mona de pasqua. La Pastisseria Ferrer d’Olot elabora cada any una mona de grans dimensions, que mostrarà al públic el proper diumenge; aquest 2016 la xocolata de Jordi Ferrer ens aproparà al món del circ.


La vida està plena de moments dolços i amargs, i precisament aquesta és una de les particularitats d’un dels menjars més exquisits del món: la xocolata. A Catalunya, una de les èpoques on la xocolata té més sortida és amb l’arribada de la Pasqua, on gran part de les mones que entreguen els padrins porten aquest ingredient.

La pastisseria Ferrer d’Olot ha destacat els últims anys amb les seves creacions, mostrant una mona artística de grans dimensions, i avui ultima els detalls de la seva darrera obra, que aquest 2016 es relaciona amb el circ antic. Es tracta d’una peça que farà dos metres quadrats, amb sis personatges que representaran el circ de Jordi Ferrer, i que un cop passada la setmana santa es menjaran els alumnes d’Integra. Per a presentar aquesta mona, la pastisseria prepara una festa grossa aquest diumenge, a les 12 del migdia, amb un espectacle de circ de la companyia Xa! dirigit per Toti Toronell.

Pel que fa a la resta de mones que prepara aquests dies a l’obrador, Jordi Ferrer destaca el canvi de tendència dels últims anys, on es deixa més llibertat a les invencions del pastisser. Per tant, canvia el mètode de creació de les figures: perden pes i guanyen en gust i imatge, per tal de deixar una bona sensació a tots els paladars receptors de les mones de xocolata.

 

Notícies relacionades:
– Els nens de l’Escola Joan XXIII trenquen la mona de la Pastisseria Ferrer
– Els pastissers gironins esperen vendre un 10% més de mones de xocolata que l’any passat

x