L’Ajuntament busca una nau industrial per emmagatzemar i restaurar els cotxes del Tren d’Olot

L’Ajuntament d’Olot busca una nau on emmagatzemar i acabar de restaurar els dos cotxes del carrilet d’Olot. Aquest espai també es vol que aculli l’Associació de Pessebristes de la ciutat i altres associacions.

Al mes de setembre l’Ajuntament d’Olot va realitzar el darrer pagament per recuperar definitivament els cotxes C-8 i C-11 de l’antic Tren d’Olot. Aquests són els únics que es van salvar de la línia del ferrocarril olotí quan va tancar el 1969 i actualment s’estan restaurant per poder-los exposar, juntament amb la locomotora 22, al recinte de l’antiga estació, lloc on van funcionar. Per acabar la restauració dels vagons, ara el consistori olotí està buscant una nau industrial que sigui prou gran per tenir els dos vagons, permetre la restauració i perquè també hi puguin cabre algunes associacions de la ciutat, com ara la de Pessebristes. L’Ajuntament ja aprovat les clàusules administratives per a la contractació de l’arrendament de la nau.

La restauració anirà a càrrec de l’Associació d’Amics del Tren Olot-Girona conjuntament amb els alumnes de l’Aula Taller de Fusteria. La idea és que un d’ells es remodeli perquè sigui tal com era fa més de 40 anys, mentre que l’altre es vol deixar buit de dins per fer-hi exposicions o projeccions.

 

Notícies relacionades: 
– L’Associació d’Amics del Tren Olot-Girona vol que el futur centre d’interpretació s’ubiqui a l’interior de l’antiga estació de la ciutat

Deixa un comentari