L’Associació garrotxina eQuaid busca finançament per fer estudis sobre les propietats clíniques de la llet d’euga

L’Associació garrotxina eQuaid, dedicada a la divulgació de les propietats de la llet d’euga, col·labora amb l’Hospital Sant Joan de Déu per buscar padrins per finançar els primers estudis clínics sobre la llet d’euga. En total volen aconseguir 6.000 euros per fomentar aquests estudis i el consum de la llet equina.


La llet d’euga pot ser un bon complement alimentari com a tractament d’algunes patologies. Així ho creu l’Associació garrotxina eQuaid, que fa anys que col·labora amb l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona en aquest sentit. Tots dos busquen ara finançament per poder tirar endavant els primers estudis clínics a Catalunya sobre els beneficis de la llet d’euga en els infants, uns informes que aniran a càrrec del mateix equip de recerca i innovació de l’hospital i que haurien de determinar les potencialitats mèdiques d’aquest producte.

Per a tirar endavant aquest projecte d’estudi, necessiten 6.000 euros, que es volen obtenir mitjançant un procés de micromecenatge obert a Verkami aquest dimecres; un finançament que hauria de permetre fer una gira per tot Catalunya per divulgar les propietats d’aquesta beguda.

Equillet va ser pionera al país en la introducció de la llet d’euga crua congelada, un mètode que permet mantenir les propietats microbiològiques del producte, estabilitzant aspectes com els neurotransmissors o els enzims per absorbir millor allò que mengem.

Deixa un comentari