Neix l’Associació Àmbit Sant Lluc per preservar i difondre el patrimoni diverrsos artistes garrotxins del segle XX

Ha nascut a Olot una nova associació. Es diu Àmbit Sant Lluc i vol preservar i divulgar el patrimoni de diversos artistes garrotxins del segle XX. L’entitat també dona cabuda als artistes vius que puguin estar interessats en formar-ne part. De fet, el dissabte 12 de gener es celebrarà l’Assemblea fundacional on es facilitarà informació sobre com formar-ne part a totes aquelles persones que vulguin involucrar-se amb el projecte.

Aquest matí al saló de plens de l’Ajuntament d’Olot s’ha presentat una nova entitat de la ciutat. És l’Associació Àmbit Sant Lluc que neix amb l’objectiu de salvaguardar, conservar i catalogar el patrimoni artístic de diversos artistes garrotxins del segle XX. També es vol difondre en exposicions que es faran al l’espai de l’antiga galeria d’Art Arcadi Calzada. L’associació ha sorgit de la iniciativa d’hereus i familiars de diversos artistes de la Garrotxa ja traspassats, però també hi tenen cabuda artistes encara vius que estiguin interessants en el projecte.

L’associació durà a terme la seva Assemblea fundacional el dissabte 12 de març a 2/4 de 6 de la tarda al Casal Marià, on es facilitarà informació sobre com formar part del projecte i ser-ne socis a totes aquelles persones que vulguin involucrar-se.

La primera exposició està previst que es faci a mitjans d’abril, amb obres d’artistes de l’escola d’art.

Deixa un comentari