Las Migas i els concerts d’estar per casa són els plats forts d’aquest cap de setmana d’ElMini

ElMini, el festival de música de butxaca d’Olot, reprèn el fil a partir d’avui al vespre, a les 10 a la sala el Torín. Durant el cap de setmana passat, més de 2.000 persones van assistir als concerts que van tenir lloc a la capital garrotxina. Aquest cap de setmana, alguns plats forts seran els concerts en pisos de Senior o Sanjosex –en dues sessions- el dissabte a la tarda, o Las Migas, també dissabte a dos quarts d’onze de la nit.


Després de l’intens cap de setmana passat, Elmini reprèn el seu curs avui mateix al vespre. A les 10, les versions de Johnny Cash, a càrrec de Men in Black, posaran la música a la Sala El Torín, en el marc de la Roda Musical.

El plat fort de demà, divendres, serà Sr Chinarro. El seu únic membre, Antonio Luque, músic sevillà, tocarà a l’Orfeó Popular Olotí a les 10 del vespre. A hores d’ara, queden menys de 20 entrades per anar-lo a veure.

Dissabte serà l’últim dia d’ElMini, i per celebrar un bon final de festa, també s’han programat una colla dels habituals concerts d’estar per casa. Sanjosex tocarà a l’Espai Barberí en dues sessions, a dos quarts de sis i a tres quarts de vuit, a causa de l’alta demanda. També s’han esgotat les entrades de Senior & Endika, que tocaran a un pis del carrer del Carme. Senior, a més, farà la presentació del seu vi, creat arran dels 10 anys de carrera musical. Hi haurà altres noms als concerts d’estar per casa, com Ferran Palau, Bikimel o Leonmanso.

Abans del final de festa, al club líquid, a partir de la mitja nit, serà el torn de Las Migas. El seu flamenc alegre i despentinat, serà el darrer dels grans concerts de dissabte, i tindrà lloc a la sala El Torín a partir de dos quarts d’11 de la nit.

 

Notícies relacionades:
– David Carabén arrasa a l’Orfeó Popular Olotí en un concert memorable del festival ElMini
– ElMini s’ha adreçat als més petits a través de l’espectacle ‘Bítels per a nadons’
– L’espectacle cap de cartell d’ElMini, ‘Guerra’, de Pla, Muguruza i Refree registra un ple absolut al Teatre Principal d’Olot
– Núria Graham i Cala Vento enceten els concerts del festival de música de butxaca ElMini