L’atur a la Garrotxa disminueix un 2’29% durant el mes de Febrer

Després del lleuger augment de l’atur durant el gener, al febrer,el nombre de persones desocupades registrades ha disminuït i el mes ha tancat amb 62 persones menys apuntades. Així doncs, actualment a la Garrotxa hi ha 2.644 aturats registrats. Això suposa una disminució del 2’29% respecte el mes de gener. Pel que fa a Olot, el febrer ha tancat amb 1.785 aturats, 29 persones menys que el mes passat. Per tant l’atur ha disminuït un 1’6% a la ciutat.

Notícies relacionades:
– L’atur augmenta lleugerament a la Garrotxa durant el gener
– La Garrotxa i Olot han reduït l’atur més d’un 14% durant el 2015
– L’atur a la Garrotxa assoleix les xifres més baixes dels darrers cinc anys i mig, des d’abans del gener del 2010

Deixa un comentari