El Consell Comarcal de la Garrotxa es mostra sorprès per les acusacions d’USTEC sobre el menjador escolar

El sindicat USTEC va acusar als consells comarcals de la demarcació de Girona de no gestionar de forma transparent, i de ser opacs a l’hora de deixar que les Associacions de Mares i Pares dels centres educatius gestionin el servei de menjador. El president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Joan Espona, ha respost a OLOT TELEVISIÓ, que els consells faran un comunicat conjunt al respecte i ha mostrat la seva sorpresa per les queixes del sindicat. Espona, a més, ha recordat que fa pocs mesos es va renovar la concessió de la gestió del servei de menjador a l’empresa que ho gestiona a nivell garrotxí, i que totes les escoles i centres educatius estan molt satisfets amb el servei.


Notícies relacionades:
– El sindicat USTEC denuncia l’endarreriment del pagament de les beques de menjador escolars