La UE Olot està obligat a la victòria al seu camp talismà, contra el València Mestalla

La Unió Esportiva Olot juga demà a València contra el Mestalla, un filial poc usual. Es tracta d’un equip en trajectòria ascendent, i amb un bon joc defensiu. Al terreny de joc valencià, però, l’Olot hi ha guanyat sempre, a Segona B. Els garrotxins, volen que la ratxa segueixi.

Per molt que l’Olot hagi guanyat sempre a 2a B a la ciutat esportiva del València, l’estadística sol comptar poc, especialment en temporades tan complicades com la que està vivint l’equip garrotxí. Això sí, la plantilla i els tècnics treballen per revertir aquesta situació, i els bons precedents, animen. A més, si es guanya, serà la primera victòria garrotxina fora de casa de la temporada.

El València Mestalla, però, defensa bé i és un equip en trajectòria ascendent, que ha fet del seu camp un fortí. No és l’únic factor en contra que té l’Olot. A les baixes de Sergio Ortiz i Èric Reverter, s’hi han sumat les de Rojas i Héctor Simón. A l’onze, però, no hi haurà revolucions. I és que, baixes i altres inconvenients deixats de banda, a hores d’ara, pel cap del club només hi pot cabre una opció: la victòria.

 

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot empata davant de l’Atlètic Balears (1-1) en un debut de Santi Castillejo a la banqueta marcat pel mal estat del terreny de joc
– El nou entrenador de l’Olot Santi Castillejo pretén millorar la psicologia dels seus jugadors
– Santi Castillejo és el nou entrenador de la Unió Esportiva Olot

x