L’Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot estrena nova pàgina web

Aquesta setmana l’Institut Municipal d’Educació i Joventut ha estrenat nova pàgina web. La web respon a les necessitats que la nova organització de l’IME requeria. Permet compartir els continguts fets públic a les seves xarxes socials i és més visual.

Aquesta és la pàgina d’inici del nou portal web de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot. Aquesta substitueix a l’anterior, feta l’any 2007, amb la voluntat d’esdevenir una plataforma útil, funcional i atractiva al servei dels ciutadans.

La posada en marxa de la nova pàgina web, que manté el domini de l’anterior www.ime.olot.cat, es fa coincidint amb la incorporació de l’àrea de Joventut a l’IME. La web és més visual, permet compartir vídeos i fa visibles els continguts de les xarxes socials de l’Institut d’Educació i Joventut d’Olot.