El diputat garrotxí de Junts pel Sí Lluís Guinó es compromet a intentar consignar una partida mínima a la variant d’Olot

Les bones comunicacions són bàsiques per l’evolució econòmica de la Garrotxa. Ahir, al programa l’Alcalde Respon, el batlle de Besalú, Lluís Guinó, va desvetllar alguns dels continguts que es van parlar a la reunió a porta tancada que el president de la Diputació, Pere Vila, va mantenir amb el president del Consell Comarcal i els alcaldes de la Garrotxa. Guinó ha explicat com van plantejar-li la necessitat que les administracions de l’àmbit local facin un front comú per fer visible la prioritat que la variant d’Olot i la connexió amb els túnels de Bracons suposa per a la Garrotxa. En la reunió, l’alcalde de Besalú i diputat de Junts pel Sí al Parlament de Catalunya va comprometre’s a intentar afegir als pressupostos del 2016 una partida específica destinada a la variant d’Olot.

Notícies relacionades:
– El Govern municipal d’Olot treballarà per iniciar la variant el 2018 malgrat les dificultats de la Generalitat per pressupostar-la
– El Partit Popular creu que seria una irresponsabilitat que la Generalitat no pressupostès la variant d’Olot en els propers dos anys
– La Generalitat veu difícil que pugui començar la variant d’Olot en els propers dos anys

x