Olot celebrarà aquest diumenge la festivitat de Sant Antoni Abat

Olot celebrarà aquest diumenge la festivitat de Sant Antoni Abat. L’associació Units pel Cavall, presidida pel garrotxí Ivan Masoliver, reunirà uns 200 cavalls d’arreu de les comarques de Girona, que desfilaran pels carrers de la ciutat. Aquest any Jana Vilanova, membre de l’associació garrotxina, en serà la pendonista i encapçalarà la cercavila en el carruatge portador del pendó. Els participants es concentraran a les 9 del matí per esmorçar i posteriorment començar la desfilada. La cercavila es farà pels volts de les 12 del migdia, quan els cavalls i els seus genets recorreran els carrers de la ciutat. A 2/4 d’1, la comitiva arribarà a la plaça Rector Ferrer per rebre la benedicció al seu pas per davant les escales de l’església Sant Esteve.

sant antonin abat previa 2016

Deixa un comentari