Unes 200 persones assisteixen a la presentació oficial de DinàmiG a la sala El Torín

La Sala El Torín ha acollit aquest divendres al vespre la presentació pública de DinàmiG, la nova Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa. La conferència d’Alfons Cornella, i la presentació dels diversos reptes econòmics de la comarca en els propers temps, van marcar un acte que va reunir gran part dels empresaris i polítics de la comarca.

Unes 200 persones han omplert la sala El Torín d’Olot per conèixer els reptes de l’economia garrotxina de cares als propers anys. Ha estat a la presentació de DinàmiG, la nova agència que agruparà els serveis de promoció econòmica d’Olot i de la Garrotxa, en detriment als organismes actuals, l’IMPO i la Fundació Garrotxa Líder, depenents de l’ajuntament i del consell comarcal respectivament. DinàmiG té clars quins són els reptes del futur: els espais industrials, l’entorn del turisme intel·ligent, la innovació social, els serveis del valor a les empreses i als treballadors i la transició energètica.

Per complementar la presentació de la nova agència, Alfons Cornella ha ofert una conferència als assistents. Cornella és fundador de l’empresa Infonomia, assessora emprenedors i té una visió reveladora per a molts empresaris, en relació al futur més immediat del món. Els canvis que han de venir són importants, i és per això que la Garrotxa s’hi està preparant: el pas ha estat el naixement de DinàmiG. En aquest sentit, s’estalviaran unes duplicitats i es racionalitzarà el servei als emprenedors de manera que la Garrotxa podrà aconseguir més i millors recursos per impulsar l’economia de forma solvent.

Notícies relacionades:

– DinàmiG és la nova Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa