Els concerts Sr Chinarro i Miquel Serra a ElMini omplen l’Orfeó Popular Olotí

110 persones han omplert aquest divendres al vespre l’Orfeó Popular Olotí pels concerts de Miquel Serra, i d’un dels noms més rellevants del cartell, Sr Chinarro. Aquest darrer és un grup mític de l’indie dels 90, que a la capital garrotxina ha estat representat pel seu cantant, Antonio Luque, en un format adequat al festival.

El festival de música de butxaca d’Olot, ElMini, ha tingut els seus dos grans concerts de divendres a l’Orfeó Popular Olotí. Antonio Luque, cantant i únic membre de Sr Chinarro en actiu des de l’inici del grup, el 1993, ha portat els seus temes a un format reduït i proper. Només acompanyat d’una guitarra, ha mostrat la seva faceta de cantautor, en el sentit més obert de la paraula.

Les lletres de Luque no tenen sentit i parlen dels temes més profunds i irrellevants alhora. Però en el format reduït d’ElMini, aquests textos han pres forma i significat. Combinats amb l’atmosfera màgica de l’Orfeó, han permès que Luque hagi repassat abastament la seva carrera musical, i fins i tot, s’hagi atrevit a avançar un dels temes que veuran la llum al nou cedé que traurà d’aquí poc més d’un mes, amb El Segell del Primavera.

Precedint Sr Chinarro, el mallorquí Miquel Serra ha ofert un concert mostrant el seu estil únic. Serra s’ha sentit còmode en l’espai reduït de l’Orfeó. El públic ha pogut gaudir d’una àmplia mostra d’un repertori musical que combina allò oníric i allò banal, i que fa del mallorquí, un cantautor amb un estil molt poc habitual en el mapa musical en català.

 

Notícies relacionades:
– Las Migas i els concerts d’estar per casa són els plats forts d’aquest cap de setmana d’ElMini
– David Carabén arrasa a l’Orfeó Popular Olotí en un concert memorable del festival ElMini
– ElMini s’ha adreçat als més petits a través de l’espectacle ‘Bítels per a nadons’