El sènior masculí del Club Vòlei Olot tanca la temporada a casa perdent contra el líder (1-3) però amb un ambient i una afició espectaculars

Més de 200 persones han acomiadat la temporada a casa de l’equip de Miquel Roca, que ha caigut derrotat a la pista davant del líder però ha obtingut una victòria moral a les graderies amb la seva incondicional afició. L’equip acabarà, com a mínim, quart classificat en la Primera Nacional, tancant amb un partit a domicili una temporada espectacular. 


Pocs equips són capaços de generar, en un esport com el vòlei, un ambient similar al que s’ha viscut aquest vespre al pavelló olotí. I és que el Club Vòlei Olot té una afició espectacular, i aquest dissabte ha hagut de retirar la cortina separadora de les pistes perquè tothom pogués veure el partit. Més de 200 persones han omplert les graderies i no han deixat d’animar al seu equip, que s’enfrontava contra el líder de la Primera Nacional.

El Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, però, venia disposat a aigualir la festa als olotins, i ho ha aconseguit a través dels seus grans jugadors, que no han donat opció al combinat garrotxí. En el primer set, l’equip de Miquel Roca ha plantat cara fins al final, però ha cedit davant les embranzides del seu rival, amb un jugador determinant com Bordas exercint de líder.

En el segon període, amb molta empenta i trobant la seva identitat, el Club Vòlei Olot ha posat contra les cordes al rival, amb un resultat final de 26 a 28 que ha acabat amb el 0 a 2 però que ha fet omplir de moral als homes de Miquel Roca. De fet, ho han demostrat en el tercer set, tombant al líder i obligant-lo a jugar el quart període amb bon joc, atacs potents i defensa ferma. Això sí, el líder ha demostrat perquè ocupa la primera posició de la taula, derrotant l’Olot amb claredat i finiquitant el matx definitivament.

Aquesta derrota no amaga la gran temporada del sènior masculí del CV Olot, que quedarà com a mínim en una meritòria quarta posició a falta d’una sola jornada pel final. Amb el suport incondicional de l’afició i amb emocions fortes a la pista Jordi Mora, l’equip tanca una temporada de somni a casa, agraint el suport de la seva gent i prometent que la temporada que ve arribarà més i millor vòlei de Primera Nacional.
Notícies relacionades:
– El sènior masculí del CV Olot continua imparable i derrota còmodament al Balàfia Lleida en una altra ‘festa’ a la pista Jordi Mora (3-0)