La Unió Esportiva Olot no és capaç de marcar però suma un punt a Paterna davant del València Mestalla (0-0)

Empat sense gols a l’Antonio Puchades. Punt insuficient però de valor per a l’equip de Santi Castillejo, que ha fet una mala primera meitat i ha millorat en la segona, amb una bona defensa com a punt de partida.


L’estadi Antonio Puchades de la ciutat esportiva del València era un camp talismà per l’Olot. Allà, l’equip garrotxí sempre hi havia guanyat i hi havia generat punts d’inflexió.

I amb ganes de sortir del pou els de Santi Castillejo volien demostrar que estan ben vius. Ara bé, el Mestalla no ho ha posat gens fàcil, i en la primera meitat l’equip de Curro Torres ha dominat el joc per complet, amb ocasions i amb el vent a favor, un factor meteorològic que ha acabat obligant als garrotxins a defensar-se amb tot. Només Djack ha posat la por al cos als valencians amb un fort xut, i al descans el marcador no s’ha mogut.

El domini local ha persistit a l’inici de la represa, però poc a poc els olotins han mostrat caràcter amb arribades perilloses, alguna de molt clara, i el matx s’ha trencat per complet, amb opcions de victòria pels dos equips tot i el domini de la possessió per part del Mestalla. Al final, Wilfred ha salvat els mobles en l’ocasió més clara pels locals en el temps afegit, traient la pilota de la mateixa línia de gol.

El punt aconseguit a Paterna amb l’empat a 0 no és suficient, però amb els tres punts assegurats la setmana vinent en la jornada que enfronta l’Olot amb el desqualificat Huracán, sumar sempre era positiu al camp d’un filial en ratxa com el València Mestalla.

 

Notícies relacionades:
– La UE Olot està obligat a la victòria al seu camp talismà, contra el València Mestalla
– La Unió Esportiva Olot empata davant de l’Atlètic Balears (1-1) en un debut de Santi Castillejo a la banqueta marcat pel mal estat del terreny de joc
– El nou entrenador de l’Olot Santi Castillejo pretén millorar la psicologia dels seus jugadors