La pastisseria Ferrer d’Olot presenta la seva mona estrella amb un gran espectacle

No queda gaire per la Pasqua, i és per això que els xocolaters ja comencen a presentar les seves mones. És el cas de Jordi Ferrer, de la pastisseria Ferrer d’Olot.Ferrer ha muntat un gran espectacle per presentar la que serà la seva mona estrella, que estarà exposada a l’aparador de la botiga fins a Pasqua.


El pastisser olotí Jordi Ferrer ha presentat aquest migdia una mona de Pasqua monumental, que estarà exposada a l’aparador de la seva pastisseria fins que arribi la Pasqua. La mona està ambientada en el món del circ i inclou sis personatges, tots fets de xocolata. Aquest monumental pastís medeix dos metres quadrats.

La mona serà pels alumnes d’Integra, una associació garrotxina de discapacitats intel·lectuals. Per ambientar la presentació,  davant de la pastisseria s’hi ha celebrat un espectacle de circ, a càrrec de la companyia Xa!, i dirigit per l’olotí Toti Toronell. L’actuació circense que s’ha pogut presenciar posa de manifest la temàtica de la mona.

Amb aquest espectacle, Jordi Ferrer ha volgut demostrar que l’elaboració d’una mona de xocolata està transcendint les fronteres de la simple gastronomia, i que està molt més lligada a la cultura del que pot semblar a simple vista.

 

Notícies relacionades:
– La pastisseria Ferrer prepara una mona artística sobre el món del circ que presentarà diumenge