ElMini tanca la seva edició més ambiciosa amb el Torín ple amb Las Migas i els concerts d’estar per casa

ElMini s’ha acabat aquest dissabte. La tarda del mateix dia ha estat marcada pels concerts d’estar per casa, amb noms com Bikimel, Senior, Ferran Palau o Sanjosex. I la vesprada ha acabat amb el concert de Las Migas, molt multitudinari, a la Sala El Torín.

Las Migas han omplert el Torín amb 250 espectadors en l’últim concert d’ElMini, i fins i tot, algú s’ha hagut de quedar fora, sense entrada. Si bé a simple vista el flamenc que fa aquest grup podia no lligar amb les propostes més habituals del festival, la realitat ha estat que el seu concert ha suposat un vertader final de festa per al festival. Las Migas han demostrat que ja fa temps que s’han desfet de l’allargada ombra de Sílvia Pérez Cruz, i que es mouen en la fusió de diverses músiques amb el flamenc. Aposten fort per aquesta línia: volen -i saben- fer-ho tot, però corren el risc de no acabar sent res concret. De tota manera, el seu domini instrumental i de l’escenari, a través de la dansa, els segueix garantint bons resultats a través d’aquesta fórmula.

A la tarda, Sanjosex ha estat el cap de cartell dins dels concerts els pisos, juntament amb Senior&Endika. El de la Bisbal ha hagut de fer doble concert a l’Espai Barberí, per l’alta demanda d’entrades: en totes dues sessions ha aconseguit crear una atmosfera familiar i íntima gràcies a la seva desimboltura amb la guitarra.

SANJOSEX

Aquesta ha estat l’edició de la consolidació d’ElMini, en el seu sisè any de vida. L’ambiciós cartell d’enguany, i les expectatives complertes, donaran energia a l’organització per fer un altre pas endavant a l’edició del 2017.

 

Notícies relacionades:
– Els concerts Sr Chinarro i Miquel Serra a ElMini omplen l’Orfeó Popular Olotí
– Las Migas i els concerts d’estar per casa són els plats forts d’aquest cap de setmana d’ElMini
– David Carabén arrasa a l’Orfeó Popular Olotí en un concert memorable del festival ElMini