El projecte Cuina Gran porta petits cuiners al programa ‘Del paisatge a la taula’ d’Olot Televisió

A partir d’avui els nens entren a la cuina del programa ‘Del paisatge a la Taula‘ d’aquesta casa. Això és gràcies a l’activitat Cuina Gran impulsada des de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Ajuntament d’Olot, en el marc de la Fira de l’Embotit, que tindrà lloc aquest cap de setmana. Els nens i nenes participants cuinaran quatre receptes amb carn de porc, que han estat escollides a través d’un concurs entre alumnes de diverses escoles de la comarca. Ho faran al plató del programa amb l’ajuda de Joan Masegur, cuiner del restaurant Hostal dels Ossos. El resultat es podrà veure cada dilluns durant el mes de març als horaris habituals Del paisatge a la taula i a través del XIP TV, el servei a la carta d’OLOT TELEVISIÓ.