La campanya de micromecenatge per ajudar a Pepe Soto a construir un catamarà finalitza amb 12.165 euros recollits

Divendres va finalitzar el termini per fer aportacions a la campanya de micromecenatge per ajudar a Pepe Soto, el veí de Castellfollit de la Roca malalt de càncer, a comprar el material per a construir un catamarà. En total s’han recollit 12.165 euros que han aportat més de 750 padrins. D’aquesta manera es superen els 10.000 euros necessaris per a la compra de tot el material del catamarà i se’n suma gairebé la meitat del que està previst que costi la grua per traslladar-lo fins a la costa, la documentació i els elements de seguretat. A l’abril el catamarà es posarà a l’aigua i així en Pepe podrà fer realitat el seu somni de navegar fins a San Blas, a Panamà, amb el vehicle que ha construït al pati de casa seva.


Notícies relacionades:
– El projecte de micromecenatge pel catamarà que construeix Pepe Soto a Castellfollit ja supera els 11.000 euros recollits