Els operaris inicien la fase constructiva de reparació del pont de la C-66 a Besalú

La Generalitat i l’empresa encarregada de les obres de reparació del pont de la C-66 al seu pas per Besalú han informat a l’Ajuntament de la vila comtal que estan complint els terminis proposats. Per tant, continuen preveient l’enllestiment dels treballs per finals de juny. L’actuació al pont consisteix a millorar l’estructura del pont i habilitar una vorera i una barana per poder contemplar el pont romànic. Recentment ha conclòs la fase d’enderrocs i els operaris han iniciat la fase constructiva. L’Ajuntament ha negociat la construcció d’una barana de baix impacte visual. Els treballs mantenen tallada la via al trànsit de vehicles. A demanda del sector hostaler del municipi, l’Ajuntament instal·larà uns plafons que informaran els visitants sobre les alternatives de circulació que tenen per accedir al centre de la vila.

Notícies relacionades:
– La Generalitat invertirà 2,5 milions per millorar la seguretat a la C-66 entre Banyoles i Besalú
– Tallen sis mesos per obres el trànsit de vehicles i vianants pel pont de la travessera C-66 de Besalú
– Comencen les obres de rehabilitació del pont de la C-66 de Besalú, que duraran sis mesos

x