Reconeixen la gestió de la responsabilitat social a 71 empreses catalanes

71 negocis de tot Catalunya ha rebut aquest matí la certificació de la Responsabilitat Social Empresarial. Ho han fet en una jornada a Castellfollit de la Roca, que ha servit per reconèixer la implementació de processos de millora en l’àmbit econòmic, ambiental i social que han fet en les seves empreses.

L’església Museu de Sant Salvador de Castellfollit de la Roca ha estat la seu, aquest matí, de l’entrega de diplomes de reconeixement als processos d’implantació de polítiques de Responsabilitat Social a 71 empreses de Catalunya, entre elles OLOT TELEVISIÓ, que han participat en el projecte de cooperació catalana de Gestió Sostenible Rural.

Aquest ha estat el quart i últim acte de lliurement de certificats des de que es va posar en marxa el programa al 2009. Amb les 71 empreses que l’han recollit avui, ja són, doncs 352 les beneficiàries dels ajuts Leader a Catalunya que han acreditat la implementació de processos de millora en l’àmbit econòmic, ambiental i social de la seva activitat.

Durant la jornada s’ha aprofitat per explicar a els representants de les empreses que es reconeixien, l’estat actual de la responsabilitat social a Catalunya. S’ha fet amb una ponència a càrrec de Josep Maria Canyelles, expert en Responsabilitat Social de les Empreses i Organitzacions.