Divendres l’Arxiu Comarcal acollirà la conferència de Francis Ghilès, expert en seguretat i tendències energètiques i financeres d’Europa i la Mediterrània Occidental

El Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca organitza a partir d’aquest cap de setmana un cicle sobre l’art durant la Segona República conjuntament amb el Museu de la Garrotxa i el Col·legi d’Arquitectes. Mentretant, segueix amb el cicle titulat ‘Nous escenaris per al món del segle XXI’, i demà divendres convidarà a l’Arxiu Comarcal a l’expert en seguretat i tendències energètiques i financeres d’Europa i la Mediterrània Occidental, Francis Ghilès.

La conferència de Francis Ghilès tindrà lloc a les 7 de la tarda a l’Arxiu Comarcal. Francis Ghilès ha escrit per al Financial Times, The New York Times, The Wall Street Journal o Le Monde. Ha treballat com a assessor per als governs del Regne Unit, França i els Estats Units i per a importants empreses europees, americanes i japoneses que treballen a Àfrica del Nord. Demà serà a Olot per parlar de la relació entre Islamisme i nous valors socials que s’estan introdint al nord d’Àfrica. Ghilès també és un gran expert en polítiques energètiques i sobretot en tendències sobre la utilització del gas per part de diferents estats. L’expert introduirà aquest tema durant la seva conferència i els assistents en podran debatre després de la seva axposició.

D’altra banda, el Patronat d’Estudis Històrics organitza, conjuntament amb el Museu de la Garrotxa i la delegació Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes, un cicle de conferències sobre l’art a Olot durant la Segona República. El cicle començarà aquest dissabte a 2/4 de 7 de la tarda, també a l’Arxiu Comarcal, amb una conferència contextualitzadora a càrrec d’Àngel Duarte i Joan Barnadas.