El fundador d’Infonomia assegurarà que el món de l’educació experimentarà una revolució en els propers 10 anys

La nova agència de promoció econòmica comarcal, DinàmiG, va donar-se a conèixer a la ciutadania divendres passat amb una conferència del consultor Alfons Cornella, fundador de la consultoria d’innovació Infonomia. Aquest dimecres Cornella va ser el convidat del Programa ‘Pros i Contres’. Creu que el sistema educatiu necessita una revolució per donar resposta a les noves demandes empresarials, condicionades al seu torn per les canviants necessitats del mercat. El fundador d’Infonomia creu que el que la societat demana ara són joves integradors que centrin les seves aptituts més en la resolució d’un projecte i no tant en el coneixement adquirit. Cornella està convençut que la revolució en el món educatiu arribarà en els propers 10 anys.