Olot deixa de celebrar la Fira Modernista

L’Ajuntament d’Olot ha anunciat que deixarà de celebrar la fira Modernista, que feia tres anys que se celebrava a la primavera. Des del consistori es considera que la fira no ha quallat, i per això els esforços se centraran en potenciar altres activitats en una altra època de l’any.

La Fira Modernista era un dels diversos esdeveniments a Olot durant la primavera, però en cadascuna de les seves tres edicions, els visitants només hi van passar de puntetes. Això no la va deixar consolidar, i és per això que l’ajuntament ha decidit deixar de celebrar-la.

Una de les activitats destacables lligades a la Fira Modernista era la vermutada, organitzada per l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa. Amb la caiguda de la fira, aquesta activitat gastronòmica també es deixarà de celebrar.

Els esforços, ara, se centren en una altra època de l’any, bastant més freda, el pont de la puríssima. El consistori vol crear noves activitats que complementin el mercat de Nadal. Així, tot i que la setmana santa olotina no quedarà orfe d’activitats, l’ambient més firal i cultural es traslladarà cap a la consolidació de les activitats més properes a Nadal.