Boney M actuarà el proper 9 de juliol a la Festa dels anys 60 de Sant Feliu de Pallerols

Boney M, el mític grup de música disco tornarà als escenaris el proper 9 de juliol a Sant Feliu de Pallerols. Serà el cap de cartell de la Festa dels anys 60, coincidint amb els deu anys de l’esdeveniment. Aquesta notícia fa de l’edició la més ambiciosa de la festa, que organitzen l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols i l’associació FANS.

Boney M va ser famós durant la dècada dels 70 per èxits com Daddy Cool o The Rivers of Babylon. El proper 9 de juliol tornen als escenaris. Ho faran a la Festa dels anys 60 de Sant Feliu de Pallerols.

Boney M seran els caps de cartell d’una festa que també comptarà amb les actuacions dels garrotxins els Corbs Negres, el grup osonenc Cherries i la formació de versions de Camilo Sexto. L’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols ja ha penjat la informació de l’esdeveniment a la seva pàgina web, i la resposta està essent multitudinària.

Les entrades es posaran a la venda la setmana vinent a l’Ajuntament de Sant Feliu i altres punts de venda repartits per la comarca. Els beneficis aniran destinats a Creu Roja Garrotxa. Les entrades s’han limitat a 3.000 assistents. L’Ajuntament demana que els interessats no esperin massa temps quan es posin a la venda, ja que preveuen esgotar entrades.

La desena edició de la Festa dels anys 60 es completarà amb el concert de Maria del Mar Bonet, que tindrà lloc el primer dissabte de juliol.